Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Vught kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (11km), BurgGolf Gendersteyn, Veldhoven (28km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (40km)

Heerlijk golfen in Vught

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Vught.

Golfbaan Vught en omgeving

Golfen op zondagochtend met een heerlijk voorjaarszonnetje. Dat wil toch iedereen? De natuur die ontwaakt, vogels fluiten, vers gemaaid gras en tevens in beweging en bezig met een sport. Dat is precies wat de golfsport u kan bieden. Ga golfen op een golfbaan in de buurt van Vught.

Heerlijk golfen in de typerende natuur die Vught u te bieden heeft. De overgang van het laaggelegen rivierengebied en de hoger gelegen zandgronden. Het afwisselende natuurschoon van heide, bossen, polders, vennen en landerijen. Kon iedere dag maar een zondagochtend zijn! Dat het goed toeven is op Golfbaan de Haverleij in de buurt van Vught kunnen onze recensies beaamen.

Starttijden, golflessen of dineren

Bij BurgGolf de Haverleij is er veel meer mogelijk dan enkel golfen. Zo kunt u er ook terecht voor een heerlijke lunch of diner. Samen met uw gezelschap genieten van heerlijk eten.

Het combineren van twee werelden is natuurlijk ook een optie, boek uw starttijd online of reserveer via de receptie en schuif na uw ronde golf aan in ons prachtige restaurant. Liever een golfles in combinatie met een kop koffie, ons Kingfisher’s restaurant heeft voor ieder wat wils.

Golfclub Vught

Iedereen is welkom bij Golfclub de Haverleij. De golfclub die dicht gelegen is bij de plaats Vught. Van geoefende tot beginnend golfer, u bent van harte welkom. Naast het organiseren van vele beginnersactiviteiten bestaat er bij de Haverleij de mogelijkheid om mee te doen aan gevorderde wedstrijden, prestatief dan wel recreatief. Precies wat aansluit op uw wensen en behoeftes.

Samen werken aan uw golftechniek

Bij BurgGolf is het mogelijk om aan uw golfspel te werken. Een van de basiselementen van een goed sportief beleid is een goede opleidingsmethodiek, dat is precies wat je van BurgGolf kan verwachten. Onze goed opgeleiden PGA Professionals begeleiden u daarbij middels het NGF 9-stappenplan.

Iedereen heeft zijn of eigen ambitie en daarmee wordt in het stappenplan rekening gehouden. In welke fase van het stappenplan u ook instapt, er zijn altijd doelen te creëren of dat nu tijdens een privéles of een groepsles is. Sluit u aan bij golfers met ambitie?

BurgGolf, altijd iets te doen

Op alle BurgGolf banen zijn er verschillende commissies aanwezig die samen met BurgGolf events voor onze leden organiseren. Tevens kunt u bij ons een onvergetelijke golfdag organiseren, zowel zakelijk als privé. Wilt u meer weten over alle golfevents of een keer kennis komen maken? U bent van harte welkom bij BurgGolf!

Vergaderen in het groen

Al onze vergaderfaciliteiten zijn op aanvraag beschikbaar voor al uw bijeenkomsten: trainingen, vergaderingen, presentaties, zakenlunches en netwerkdagen. Al onze zalen beschikken over uitstekende wifi en de verschillende vergaderbenodigdheden. Onze creatieve en inspirerende evenementenlocatie op de golfbaan in de buurt van Vught is dagelijks te boeken.