Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BurgGolf Dames Open 2023

Welkom bij het BurgGolf Dames Open 2024 op BurgGolf Gendersteyn in Veldhoven!

Na het succes van de bijzondere en goed georganiseerde dag bij BurgGolf De Haverleij in augustus 2022 en de zeer succesvolle dag bij BurgGolf Westerpark in 2023 zetten we vol enthousiasme door met de 3e editie van het Dames Open voor alle vrouwelijke BurgGolf clubleden.

Voorbereidingen in volle gang
De Damescommissie van BurgGolf Gendersteyn is al druk bezig met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat u zich van harte welkom voelt en een geweldige en gezellige golfdag zult beleven. Mis deze kans niet om op 27 augustus deel te nemen aan het toernooi en andere dames van verschillende banen te ontmoeten. Vanaf 10.30 uur verwelkomen zij u graag met koffie en iets lekkers. Om 12.00 uur begint de 18-holes wedstrijd.

Speel ook mee! 
Bent u BurgGolf Clublid? Schrijf u nu in via Mijn.BurgGolf voor deze gezellige dag. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de Damescommissie van BurgGolf Gendersteyn via events.gendersteyn@burggolf.nl

Een terugblik naar 2023 bij BurgGolf Westerpark in Zoetermeer…