Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Na het succes van vorig jaar, wordt er dit jaar een doorstart gemaakt van de clinic aangepast golfen voor jongeren met autisme. Golfinstructeur Ruben Goorhuis gaat in een reeks van 10 lessen een golfclinic verzorgen, speciaal voor jongeren met autisme op de golfbaan van BurgGolf Sint Nyk.

Vervolg vorig jaar
Het idee voor deze clinic Aangepast Golfen is in samenwerking met BurgGolf Sint Nyk en de Buurtwerkers Sport van Sociaal Werk De Kear ontstaan. Vorig jaar is dit voor het eerst uitgevoerd en de uitkomsten waren zeer positief, waardoor De Kear en BurgGolf Sint Nyk ervoor hebben gekozen om het dit jaar weer te organiseren.

Samen met de golfinstructeur Ruben Goorhuis is er een afwisselende reeks aan lessen gemaakt, waarin plezier van de jongeren voorop staat. Ruben is een ervaren instructeur en kijkt er met veel enthousiasme naar de clinic uit.

Start clinic
De clinic start met een gratis kennismakingsles op donderdag 25 mei om 16:30 uur op de golfbaan van BurgGolf Sint Nyk, deze les is vrijblijvend. Daarna gaat de reeks van 10 lessen van start op donderdag 1 juni. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Wilt u meer informatie over de kosten of eventuele mogelijkheden voor vergoedingen, dan mag u contact opnemen met de Buurtwerker Sport.

Heb je vragen of wil je iemand of jezelf aanmelden voor de clinic dan mag je contact opnemen met Jildau Holtrop, buurtwerker Sport bij De Kear. Dit mag via een email naar j.holtrop@sociaalwerkdekear.nl of per telefoon via 0651387455.

 

Op de foto: Ruben Goorhuis (BurgGolf Sint Nyk)
& Jildau Holtrop (Sociaal Werk De Kear)