Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op zondagochtend 11 juni bracht golftalent Max Albertus een bezoek aan BurgGolf De Haverleij. Onder leiding van golfprofessional Helmuth van Heel werden verschillende activiteiten georganiseerd voor de jeugd, waaronder een inspirerende lezing van Max, een short game masterclass en een indrukwekkende long drive demonstratie.

Ondanks de warmte deze dag luisterde de jeugd ademloos naar zijn verhaal. Max deelde waardevolle inzichten en tips die hij tot nu toe gedurende zijn carrière had opgedaan, wat hopelijk een goede motivatiebron mag worden voor de aanwezige jeugdspelers. De jonge golfers kregen persoonlijke tips en werden gemotiveerd om hun golfvaardigheden te verbeteren. Het bezoek van Max Albertus was een groot succes. Dank aan de JeugdCommissie o.l.v. golfprofessional Helmuth van Heel en natuurlijk  aan Max Albertus voor je komst!