Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Afgelopen zaterdag vond de allereerste Gooische Vrouwen Bingo bij BurgGolf Sint Nyk plaats en wat was het een groot succes! Voor degenen die er niet bij konden zijn, hebben we goed nieuws: de volgende editie staat al gepland voor zaterdag 10 februari 2024.

Mis de volgende editie niet!
De Gooische Vrouwen Bingo is een evenement speciaal voor dames dat je niet wilt missen. Het belooft een gezellige avond te worden met leuke prijzen en verrassingen, ongeacht of je een ervaren bingospeler bent of gewoon zin hebt in een leuke avond uit. Dus neem je moeder, dochter, (schoon)zus, tante, vriendin, buurvrouw of collega mee voor een avond lol en gezelligheid!

Leuke prijzen en verrassingen
Doe mee en maak kans op prachtige prijzen, waaronder items van gerenommeerde merken zoals Douglas, Rituals en Michael Kors, evenals sieraden en cadeaubonnen.

Eenvoudige aanmelding
Wil je deelnemen aan deze leuke avond? Aanmelden is simpel. Stuur een e-mail naar gooischevrouwenbingo@outlook.com om je plek te reserveren. Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt en de aanmeldingen gaan snel!