Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Buddy Rondes bij BurgGolf Westerpark  

Heeft u net uw HCP 54 gehaald maar ontbreekt er nog wat zelfvertrouwen om zelfstandig de baan in te gaan? Ontdek dan de Buddy Rondes die de Westerpark Golf Academy organiseert op de baan van BurgGolf Westerpark in Zoetermeer: verbeter uw golfspel, boost uw zelfvertrouwen en groei, of u nu beginner bent of meer ervaring zoekt. Iedereen is van harte welkom bij deze avonden!

De Westerpark Golf Academy organiseert samen met BurgGolf Westerpark deze reeks Buddy Rondes speciaal om beginnende en iets meer ervaren startende golfers te ondersteunen in hun ontwikkeling. Dus of u nu net uw baanpermissie hebt behaald of gewoon op zoek bent naar meer ervaring op de baan, deze Buddy Rondes bieden de ideale setting. En het beste? Ze staan open voor iedereen, ongeacht waar u uw golfopleiding hebt gevolgd!

Data in 2024
31 Mei | 28 Juni | 30 Augustus | 27 September | 25 Oktober

Waarom meedoen aan de Buddy Rondes bij Westerpark Golf Academy?

  • Toegankelijk: Open voor alle golfers, ongeacht eerdere training/opleiding
  • Deskundige begeleiding: Leer van ervaren buddies die uw spel direct verbeteren
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet nieuwe golfers en breid uw netwerk uit
  • Techniek en regels: Versterk uw kennis van golfstrategieën en spelregels

“Met de Buddy Rondes willen we een leeromgeving creëren die zowel educatief als ontspannend is,” zegt Marco van Noort, directeur van Westerpark Golf Academy. “Deze rondes zijn niet alleen een manier om uw golfvaardigheden te verbeteren, maar ook een gelegenheid om laagdrempelig in contact te komen met andere golfers.”

Deelnemen aan de Buddy Rondes kost 24,50 per persoon, inclusief een welkomstdrankje en toegang tot een gezellige borrel na afloop. Deelnemers maken ook kans op geweldige prijzen tijdens de prijsuitreiking.

Meld u nu aan: Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door te mailen naar info@westerparkgolfacademy.nl. Bezoek ook onze website voor meer informatie en de volledige kalender van evenementen.

Contactinformatie: Westerpark Golf Academy, info@westerparkgolfacademy.nl, www.westerparkgolfacademy.nl