Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Dames, wij zien er naar uit jullie te ontvangen op de 2e BurgGolf Dames Open.
Na onze winst op BurgGolf De Haverleij in 2022 zijn wij van BurgGolf Westerpark aan de beurt om deze fantastische dag te organiseren!

ONTVANGST
Vanaf 10.30 uur ontvangen wij jullie voor de inschrijving met koffie/thee en een lekkernij.

INSCHRIJVING
De inschrijfkosten zijn €22,50 (graag cash voldoen bij de damescommissie) voor de wedstrijd, de catering met een drankje bij de borrel. Voor meer drankjes zijn muntjes te koop bij de receptie à €3,50 per stuk. vWe vragen je zelf je lunch mee te nemen of deze van tevoren te bestellen bij onze medewerkers. 

WEDSTRIJD
Om 12.06 uur start de wedstrijd met een shotgun start op alle holes. We spelen een individuele stableford wedstrijd in een flight van 4 dames. Uiteraard hebben we een Neary, Tweary en de Longest Drive om persoonlijk te winnen. En wie slaat de hole-in-one op 15? Daar kan je een golfvakantie voor 2 personen mee winnen! Deze prijs wordt aangeboden door TUI Sports. 

NA AFLOOP
Rond 16.30 uur komen we op ons terras samen voor een drankje, lekkere hapjes en prijsuitreiking. Tijdens de borrel hebben we verschillende verrassingen in petto.

We kunnen nog een aantal dames toelaten voor deze dag dus BurgGolf vriendinnen zijn van harte welkom, zij kunnen zich aanmelden op Mijn.BurgGolf.

Namens de damescommissie BurgGolf Westerpark, tot dinsdag 22 augustus!
Emmy van Beek, Carola van der Burg, Rik Akkermans, Marjon van Houtert, Mariëtte van Zijl
Westerparkdames@gmail.com
Mobiel Mariëtte: 06 53273445