Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Welkom bij het Dames Open 2023 op BurgGolf Westerpark in Zoetermeer! Na het succes van de bijzondere en goed georganiseerde Damesdag bij BurgGolf De Haverleij in augustus 2022 gaan we nu vol enthousiasme door met de 2e editie van het Dames Open voor alle BurgGolf golfbanen. 

De Damescommissie van BurgGolf Westerpark is al druk bezig met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat u zich van harte welkom voelt en een geweldige en gezellige golfdag zult beleven. Mis deze kans niet om op 22 augustus deel te nemen aan het toernooi en andere dames van verschillende banen te ontmoeten. Vanaf 10.30 uur verwelkomen we u graag met koffie en iets lekkers. Om 12.06 uur begint de 18-holes wedstrijd.

Er zijn 18 beschikbare plekken per BurgGolf golfbaan om deel te nemen aan de wedstrijd. We hanteren het principe van ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’ per baan. Als er minder aanmeldingen zijn vanuit een bepaalde BurgGolf locatie, kunnen we deze plekken toewijzen aan een andere baan waar meer aanmeldingen zijn ontvangen. We zullen u hier tijdig over informeren.

Bent u BurgGolf Clublid? Schrijf u nu in via Mijn.BurgGolf voor deze gezellige dag. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de Damescommissie van BurgGolf Westerpark via het e-mailadres: westerpark.2208.dames@gmail.com.

Een terugblik naar 2022…