Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Met grote trots mogen wij delen BurgGolf De Berendonck in Wijchen bij de Golfers Choice Rankings 2024 van Leading Courses de titel ‘Meest Verbeterde Golfclub’ van Nederland in 2024 heeft gewonnen!

Golfbanen de Berendonck Wijchen

Ons volledige De Berendonck team, onder leiding van Wim van Middelaar en Dichanne van der Hoop, heeft hard gewerkt aan deze vooruitgang en dankzij de enthousiaste beoordelingen van onze gasten op Leading Courses hebben we onze gemiddelde score met maar liefst 0,78 punten aanzienlijk kunnen verhogen.

Een hartelijk dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen! Wij nodigen u natuurlijk van harte uit om zelf de verbeteringen te ervaren, of u nu komt voor golf en/of ontspanning in ons gastvrije restaurant en terras. Tot snel op de golfbaan en veel plezier gewenst!