Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

In de wens om ook in de Friese golfmarkt sterk vertegenwoordigd te zijn heeft BurgGolf Geertje Miedema aangesteld als Sales & Events Manager voor BurgGolf Sint Nyk. 

Geertje, oorspronkelijk zelf ook uit Friesland, heeft een schat aan ervaring op het gebied van golf, golfevents, coördinatie en golfclubbeheer, nadat ze eerder het Spaanse Lumine Travel van Infinitum heeft geleid. Na haar terugkomst in Nederland was zij Business Coördinator voor The Bucket Pros, een Zweedse golf organisatie met een sterke focus op vernieuwende technologie en digitalisering voor driving ranges.

Geertje zal het aanspreekpunt zijn voor de Friese afdeling van de BurgGolf Business Club, waar in 2023 weer volop Business Events zullen worden georganiseerd. Naast haar werk voor de golfevents en de BurgGolf Business Club zal zij zich richten op de ontwikkeling van een nieuwe driving range voor BurgGolf Sint Nyk.

Welkom Geertje en veel succes op BurgGolf Sint Nyk!