Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Business Open Haverleij is een feit! Op 1 september was de 1e officiële ontmoeting als netwerkgroep bij BurgGolf De Haverleij in Den Bosch. 

Michel Van Breugel en Manola Dekker zijn hierin de voorzitters en samen met Erwin van Hulten, Anke Abbenhuis-Swinkels en Laurens Brenninkmeijer zullen zij de eerste bijeenkomsten gaan organiseren. Met dank ook aan Gregor Gersen en Stan van Asten die dit initiatief in gang hebben gezet.

Zakelijk netwerken in de regio Den Bosch: maak kennis met Business Open Haverleij
De eerste reguliere bijeenkomst zal gehouden worden op vrijdagmiddag 29 september vanaf 12.15 uur. Het netwerken met circa 25 ondernemers inclusief een heerlijke lunch zal tot 14.00 uur duren.

Netwerken, borrelen en golfen
Na de bijeenkomst is er tijd voor een gezellige borrel om elkaar nog beter te leren kennen én er zijn flights gereserveerd voor de golfers die een ronde willen lopen op BurgGolf De Haverleij. Ook bieden wij de gelegenheid aan ondernemers die nog niet kunnen golfen om gezamenlijk golflessen te gaan volgen gegeven door een van de BurgGolf Golfprofessionals.

Ook aansluiten?
Wilt u uzelf als gast aansluiten en meer weten over hoe wij uw bedrijf verder kunnen helpen?