Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

De Stichting Special Golf heeft met volle inzet de afgelopen drie jaar gewerkt aan de golfvaardigheden van mensen met een verstandelijke beperking.

Dankzij de toewijding van de coaches en vrijwilligers hebben de deelnemers enorme vooruitgang geboekt en genieten ze elke week van hun golfmiddag. Afgelopen zondag werd dit gevierd met de uitreiking van certificaten aan de deelnemers. En wat een feest was dit! Gezamenlijk is het nu het voorjaar afgesloten. Na de zomer worden de trainingen weer opgepakt.

Stichting Special Golf - BurgGolf De Haverleij

Stichting Special Golf
Dankzij de geweldige steun van Cello die het vervoer verzorgt voor de deelnemers, BurgGolf De Haverleij die de oefenfaciliteiten beschikbaar stelt en de gulle sponsoren en donateurs kunnen de deelnemers van de Stichting Special Golf wekelijks oefenen op de Par-3 baan en de oefen-greens. Het resultaat? Een ongelooflijke dosis lol en plezier bij de deelnemers tijdens het sporten! De Stichting Special Golf blijft zich onvermoeibaar inzetten voor deze doelgroep. Het streven is om hen niet alleen te laten groeien in hun golfvaardigheden, maar vooral ook te laten genieten van het bewegen.

Dank aan!
Met dank aan golfprofessionals Helmuth van Heel, Naud Bank en Robbin Schuurman en Suzanne Lanfermeijer die hun vaardigheden en kennis hebben ingezet om de deelnemers de beginselen van het golfen aan te leren. De inzet van de Golfprofessionals en begeleiders verdient een groot compliment, zij stonden de zaterdagen klaar voor de deelnemers.  Het team bestaat inmiddels uit Golfprofessionals Helmuth van Heel, Naud Bank en Robbin Schuurman en Suzanne Lanfermeijer, bijgestaan door de begeleiders Hetty Stoof, Edith Reek, Karl Stoof, Lau Verhoeven, Edwin Bijlsma, Hans van Ettekoven, Cees Heesbeen en Marcel Bosboom.

 

Kennismaken?
Wilt u meer informatie over Special Golf of een donatie doen?
Neem dan contact met Wim Jansen of Frans Reek via specialgolfhaverleij@gmail.com.