Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Dutch Kids Golf BurgGolf

Afgelopen zondag beleefden de jonge golfers van Dutch Golf Kids een geweldige dag bij BurgGolf Gendersteyn in Veldhoven. Dutch Kids Golf is dé organisatie voor enthousiaste jeugdgolfers in Nederland en zorgde voor wederom een leuke golfwedstrijd! 

Het weer was helaas in het begin wat twijfelachtig maar de sfeer was er gelukkig niet minder om toen de jonge golfers van verschillende leeftijden klaarstonden om te laten zien wat ze konden. Onder begeleiding van de professionele caddies (de ouders natuurlijk 😉) gingen de kinderen de baan in.

Sinds 2020 organiseert Dutch Kids Golf o.l.v. Harald & Géraldine Grünberg in samenwerking met Nederlandse topbanen en enthousiaste sponsoren deze nationale Jeugd Tour: De Dutch Kids Open Golf Tour. De NGF support dit landelijke initiatief en ondersteunt het belang van een Nationale Jeugdtour voor jeugdspelers van ieder niveau, gespeeld op enkele van de meest uitdagende en best gekwalificeerde banen die Nederland rijk is.aronder de spelers uit de Nederlandse selecties. Resultaten tellen mee in de NGF-ranking (met uitzondering van de jongste categorieën). Er wordt gespeeld in leeftijds- en HCP gebonden categorieën.

Met het succes van dit evenement op BurgGolf Gendersteyn kijken de Dutch Golf Kids en BurgGolf uit naar een volgende editie in 2024! Natuurlijk blijven wij ons inzetten om golf toegankelijk en leuk te maken voor de jeugd in Nederland. Bekijk ook de BurgGolf Clublidmaatschappen speciaal voor kinderen en jeugd tm 17 jaar oud. Meer informatie over Jeugdgolf bij BurgGolf? Neem dan contact op met Aline Franken, baanmanager BurgGolf Gendersteyn.