Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op zaterdag 1 juli wordt voor het eerst de Dutch Kids Golf Tour op BurgGolf Gendersteyn gespeeld. Dutch Kids Golf is dé organisatie voor enthousiaste jeugdgolfers in Nederland. 

Sinds 2020 organiseert Dutch Kids Golf o.l.v. Harald & Géraldine Grünberg in samenwerking met Nederlandse topbanen en enthousiaste sponsoren deze nationale Jeugd tour: De Dutch Kids Open Golf Tour. De NGF support dit landelijke initiatief en ondersteunt het belang van een Nationale Jeugdtour voor jeugdspelers van ieder niveau, gespeeld op enkele van de meest uitdagende en best gekwalificeerde banen die Nederland rijk is.

De Tour is bestemd voor beginnende en (ver) gevorderde jeugd, waaronder de spelers uit de Nederlandse selecties. Resultaten tellen mee in de NGF-ranking (met uitzondering van de jongste categorieën). Er wordt gespeeld in leeftijds- en HCP gebonden categorieën.

Meer informatie over de Tour en inschrijven gaat via Dutch Kids Golf zelf. Wij kijken uit naar zaterdag 1 juli!