Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Na het succes in 2023 staat het alweer vast: op zaterdag 25 mei 2024 wordt voor de tweede keer de Dutch Kids Golf Tour op BurgGolf Gendersteyn gespeeld. Dutch Golf Kids is dé organisatie voor enthousiaste jeugdgolfers in Nederland. 

Dutch Kids Golf BurgGolf

Sinds 2020 organiseert Dutch Kids Golf o.l.v. Harald & Géraldine Grünberg in samenwerking met Nederlandse topbanen en enthousiaste sponsoren deze nationale Jeugd tour: De Dutch Kids Open Golf Tour.

De NGF support dit landelijke initiatief en ondersteunt het belang van een Nationale Jeugdtour voor jeugdspelers van ieder niveau, gespeeld op enkele van de meest uitdagende en best gekwalificeerde banen die Nederland rijk is.

Is uw (klein)kind al ingeschreven?
De Tour is bestemd voor beginnende en (ver) gevorderde jeugd, waaronder de spelers uit de Nederlandse selecties. Resultaten tellen mee in de NGF-ranking (met uitzondering van de jongste categorieën). Er wordt gespeeld in leeftijds- en HCP gebonden categorieën.

Meer informatie?
Meer informatie over de Tour en inschrijven gaat via Dutch Kids Golf zelf. Wij kijken uit naar zaterdag 25 mei 2024!

Inschrijven Dutch Kids Golf Tour BurgGolf Gendersteyn

BurgGolf Jeugdgolf
Natuurlijk blijven wij ons inzetten om golf toegankelijk en leuk te maken voor de jeugd in Nederland. Bekijk ook de BurgGolf Clublidmaatschappen speciaal voor kinderen en jeugd tm 17 jaar oud. Meer informatie over Jeugdgolf bij BurgGolf? Neem dan contact op met Aline Franken, baanmanager BurgGolf Gendersteyn.