Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Afgelopen zaterdag vond de Esprit Gassier Rosé Cup plaats op BurgGolf de Purmer. Het was een stralende dag, vol sportiviteit en gezelligheid, waarbij 52 enthousiaste dames uit het hele land samenkwamen voor een onvergetelijke rosé golfdag!

De dag begon met een ronde van 9 holes. De dames, gekleed in hun mooiste golfoutfits, trotseerden met veel plezier de baan. Na deze eerste ronde was het tijd voor een welverdiende pauze. Onder het genot van een heerlijk glaasje rosé en diverse wraps konden de deelneemsters even op adem komen en bijpraten.

Na de pauze stond de volgende uitdaging op hen te wachten: de laatste 9 holes. Met hernieuwde energie en veel enthousiasme gingen de dames de baan weer op, vastberaden om hun beste spel te laten zien.

Bij binnenkomst na afloop van de wedstrijd werden de dames verwelkomd door Golf Diva & Func Factory. Een groot assortiment aan kleding stond voor hen klaar, waardoor ze de kans kregen om lekker te shoppen en hun garderobe aan te vullen. Natuurlijk werd dit alles begeleid door nog een glaasje rosé, wat zorgde voor een ontspannen en feestelijke sfeer.

Wij hebben genoten van deze prachtige dag en kijken nu al uit naar de volgende editie. Tot volgend jaar!