Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

 

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor een onvergetelijke diner, kerst en eindejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie? Ontdek de diverse mogelijkheden die BurgGolf te bieden heeft. Met onze 6 prachtige locaties verspreid over heel Nederland zijn wij dé plek voor verschillende feestelijke bijeenkomsten. Of het nu klein en intiem moet zijn of juist groots en feestelijk, bij BurgGolf vind u altijd de juiste ruimte voor uw speciale gelegenheid.

Exclusieve ruimtes voor uw gezelschap
Bij BurgGolf begrijpen we dat uw borrel speciaal moet zijn. Daarom reserveren we altijd een exclusieve ruimte, volledig gewijd aan uw gezelschap. Of u nu een gezellig samenzijn heeft met 30 personen of een uitbundige borrel organiseert voor meer dan 150 gasten, bij ons vindt u altijd de perfecte setting en een passend arrangement dat aansluit bij uw wensen.

Gastvrijheid en maatwerk
Bij BurgGolf staat gastvrijheid voorop. Wij willen u en uw gasten voortdurend verrassen met persoonlijke service en heerlijke culinaire concepten. Ons doel is om samen met u het perfecte evenement te creëren, op maat gemaakt. Uw wensen en ideeën vormen de basis van ons maatwerk.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bijeenkomst? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Sales & Event medewerkers. U kunt direct contact opnemen of onderstaand formulier invullen. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, u te voorzien van informatie en samen met u een onvergetelijk moment te organiseren!

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. 

De BurgGolf Sales & Event medewerker van de locatie van uw keuze(s) zal z.s.m. contact met u opnemen.

    Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.