Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Het is officieel: het “floating island” siert nu het water bij hole 18 op BurgGolf De Haverleij en belooft een unieke golfervaring! Dit innovatieve concept, bedacht door Mark Peeters, Sales & Events verantwoordelijke bij BurgGolf De Haverleij, heeft zijn oorsprong gevonden in een opblaasbare versie tijdens het golfseizoen van 2023.

Het succes hiervan was zo overweldigend dat het idee voor een permanent eiland snel vorm kreeg. Nu nodigen wij u uit om vanaf ons terras te proberen de eerste hole-in-one te slaan op dit drijvende eiland. De uitdaging is aanzienlijk, maar de beloning is des te groter: voor de eerste winnaar ligt er een fles champagne klaar.

Dit project is tot stand gekomen dankzij Sjors van Gorp van A. van Liempd Sloopbedrijven B.V., en Gebruikte Bouwmaterialen B.V. – GBM. Wij nodigen iedereen die op zoek is naar een unieke activiteit voor hun volgende borrel of golfevenement uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Laat zien wat u in huis heeft en geniet van een onvergetelijke ervaring vol hilarische momenten en gezelligheid, onder het genot van een drankje. Durft u het aan?