Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Ontdek FootGolf!

BurgGolf De Purmer is blij om aan te kondigen dat het van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april gastheer zal zijn voor een spectaculair FootGolf weekend op de Par-3 baan van De Purmer. Dit evenement belooft een unieke ervaring te bieden voor zowel fervente FootGolfers als voor nieuwkomers die op zoek zijn naar een nieuwe en opwindende sportuitdaging! 

FootGolf Weekend BurgGolf De Purmer

FootGolf, de innovatieve sport die de precisie van golf combineert met de dynamiek van voetbal, heeft wereldwijd snel aan populariteit gewonnen. Het doel van het spel is simpel: schop een voetbal vanaf de startplek naar een speciaal ontworpen hole, met zo min mogelijk pogingen. Met regels die sterk lijken op die van golf, biedt deze sport een toegankelijke en plezierige ervaring voor deelnemers van alle leeftijden.

Dus daag jezelf en je familie en vrienden uit.
Hoeveel trappen hebben jullie nodig om de voetbal in de hole te krijgen?

Reserveer nu je starttijd voor een onvergetelijk weekend vol plezier op de golfbaan.
Stuur een e-mail naar events.purmerend@burggolf.nl met je naam, het aantal spelers, de datum en jouw gewenste tijd.

Kosten
19,50 per persoon, te betalen bij aanmelding bij de receptie.

Meer informatie?
Neem dan contact op met Fleur Degenkamp, Sales & Events van BurgGolf De Purmer