Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Dat doe je natuurlijk op de prachtige banen van BurgGolf. Met 6 prachtige banen verspreid over Nederland, biedt BurgGolf de perfecte setting voor zowel beginners als ervaren golfers. Bezoekers laten zich hier verrassen door de uitdagende holes en genieten van de prachtige groene omgeving van recreatiegebied de Berendonck. RAN Business sprak op de baan in Wijchen met Dichanne van der Hoop en Lisa van den Brink over de activiteiten die hier naast het golf plaatsvinden en de zakelijke propositie van BurgGolf.


Voor iedereen toegankelijk 

Veel vaste clubleden spelen hier door de week, daarnaast ontvangt de club met name vanaf donderdag en in de weekenden gastgolfers. Bovendien organiseert BurgGolf regelmatig golfgerelateerde activiteiten zoals Damesdag, Herenseniorendag, Herenavond, de Par3-competitie en de Happy Houravond, speciaal voor gezelligheidsgroepen die na het golfen blijven hangen voor een borrel. Dichanne: “En tegenwoordig organiseren we ook regelmatig we een pubquiz en themawedstrijden. Onze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk.”

Baanmanagement en wedstrijdcoördinatie
Dichanne, assistent-baanmanager, houdt zich bezig met alles op de vloer en geeft leiding aan het totale team van BurgGolf Wijchen. Zij coördineert alle zaken die met personeel en horeca te maken hebben. Samen met Lisa organiseert ze bovendien de ‘clubwedstrijden. Lisa houdt zich voornamelijk met Sales & Events en de (inter)nationale Businessclub op de baan. Zij neemt aanvragen voor vergaderingen, golfclinics, wedstrijden en feesten aan en werkt deze vervolgens op een creatieve manier uit.

Een prachtig zakelijk aanbod
Lisa: “Als je wilt vergaderen, kan dat hier. Je hoeft niet per se iets met golf te hebben. En als je dat wel leuk vindt, kun je een balletje slaan of een clinic volgen. Wij hebben twee golfpro’s voor jullie klaar staan.” Dichanne: “En ook niet onbelangrijk: er is hier gratis parkeergelegenheid en tussen de vergaderingen door maak je prachtige wandelingen met uitzicht op de groene omgeving. En natuurlijk hebben we een goede, gezonde lunchkaart en dinerkaart. Wij bieden hier echt wat anders dan veel andere locaties voor zakelijke doeleinden. Hier zit je niet in de drukte, maar in een idyllische en rustgevende omgeving. Ideaal voor je zakelijke overleg of bijeenkomst.”

Feestelijke en culinaire mogelijkheden
BurgGolf is daarnaast een geschikte locatie voor bruiloften, zakelijke feesten, werkjubilea en buffetten. Dichanne: “Ongeveer alles is hier mogelijk; zowel voor particuliere als zakelijke gasten. We ontvangen hier bijvoorbeeld regelmatig verschillende groepen die komen golfen en aansluitend genieten van een diner, maar ook gasten die een feestje of verjaardag willen vieren.”

Jongeren op de golfbaan
“We zien hier ook steeds meer kinderen golfen, vaak aangemoedigd door hun ouders. We proberen de jeugd te stimuleren om eens te komen spelen en hanteren een speciaal tarief voor kinderen en jongeren. Een kids-lidmaatschap, voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12, is zelfs helemaal gratis. Zij betalen alleen eenmalig aanmeldkosten. De jeugd van 13 tot 18 jaar en jongvolwassenen spelen tegen een gereduceerd tarief.” Lisa vult aan: “Kortom, probeer het gewoon eens, maak het mee en loop een keer Par3-baan! Dan krijg je er vanzelf feeling mee en ga je het zeker leuk vinden!” Dichanne sluit af: “Op 8 mei en 11 september vindt hier weer het RAN Media-golftoernooi plaats. De deelnemers lopen die middag 9 holes en komen daarna bij elkaar voor een borrel en hapjes. Zien we jullie daar?”