Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Golf is leuk, juist voor kinderen. Heerlijk in de buitenlucht en samen met leeftijdsgenootjes! Daarom zijn wij erg blij met onze enthousiaste jeugdcommissies op de verschillende golfbanen. Was het vorige week de beurt aan BurgGolf De Haverleij voor de Kick-Off, afgelopen zondag was de Kick-Off van het Jeugd Golfseizoen 2023 op BurgGolf Westerpark in Zoetermeer. 

En wat een opkomst was er ook in Zoetermeer! Er waren veel nieuwe enthousiaste kindergezichten die samen met hun vader, moeder, opa, oma, tante of vriendjes waren meegekomen naar deze gezellige golfdag. Na de 9-holes wedstrijd kon iedereen bijkomen met een heerlijk glas limonade, een frietje en een snack.

Natuurlijk hoort een prijsuitreiking erbij en deze werd verzorgd door de Zoetermeerse wethouder Ronald Weerwag. Hij wist daar een leuke twist aan te geven en alle kids zijn naar huis gegaan met een mooie medaille. Dank Ronald voor je enthousiasme en je komst!

Wij danken natuurlijk alle deelnemers, ouders, opa’s & oma’s, ooms en tantes, de BurgGolf Westerpark Jeugdcommissie, De Westerpark Golf Academy, Tammo, Chantal, Letty en het team van BurgGolf Westerpark die deze dag mogelijk hebben gemaakt!

Kids Golf op BurgGolf 

Wist u dat kinderen tot 12 jaar oud gratis ongelimiteerd mogen golfen onder begeleiding van een meespelende volwassen golfer?Kinderen van 13 t/m 18 jaar oud mogen al ongelimiteerd en zelfstandig de baan in voor € 235,- per jaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle kids en jeugdevents op de banen!