Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beweging en sporten hoort erbij, maar de verleiding van de digitale wereld wordt ook steeds groter… Om een gezonde ontwikkeling te stimuleren is het tijd voor lekker bewegen in de buitenlucht en met plezier sporten!

 

Vandaag is bekend geworden dat ook dit schooljaar het team van BurgGolf Westerpark kinderen van Junis Kinderopvang mag ontvangen tijdens de schoolvakanties op de Toptracer Range. Hier gaan ze onder begeleiding van de golfprofessionals van de Westerpark Golf Academy kennis maken met de golfsport.

Tijdens de clinics, speciaal afgestemd op de leeftijd natuurlijk, leren de kinderen alles over golf. Ze ontdekken hoe ze moeten afslaan, wat een putter en een driver zijn, en welke golfclubs er allemaal zijn. Vervolgens gaan ze zelf de Par-3 oefenholes op om te oefenen.

Wij wensen alle kids een geweldige tijd! Bent u ook op zoek naar een leuke en sportieve golfervaring voor uw kinderen/groep? Neem dan gerust contact met ons op!