Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Wist je dat golf en yoga goed samen gaan? Het combineren van golf en yoga kan voordelen bieden, zoals het verbeteren van concentratie, balans, flexibiliteit en lichaamsbewustzijn. Het kan ook helpen om stress te verminderen en de algehele ontspanning te bevorderen.

Wil je het zelf eens proberen? Kom dan naar onze try-out les op maandag 5 juni van 09.00 tot 10.45 uur. Deze les is een try-out. Er zal na deze les een programma van 5 lessen ‘Golf & Yoga’ op maandagochtend beschikbaar zijn.

Datum: maandag 5 juni
Eerste deel Golf: 09.00 – 09.45 uur
Tweede deel Yoga: 10.00 – 10.45 uur
Locatie: BurgGolf Golfclub Sint Nyk
Instructeurs: Ricardo Lodder (golf) en Wieger van Brug (yoga)

Vereisten: Ervaring met golf of yoga is niet vereist. Als je in het bezit bent van eigen clubs horen we dat wel graag bij de inschrijving voor de try-out.

Kosten: de Try-out les is gratis! Vind je het leuk? Het programma van 5 lessen heeft een prijs van €75 voor 5 lessen. Minimale deelname van 6 deelnemers is vereist.

Aanmelding voor de try-out les kan via: events.sintnicolaasga@burggolf.nl. Aanmelden kan tot vrijdag 2 juni.
Voor vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen met Geertje Miedema via events.sintnicolaasga@burggolf.nl of 0513–498032