Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Vier de meivakantie met onvergetelijke golfarrangementen in Nederland

De meivakantie is het perfecte moment om te ontspannen en te genieten van alles wat ons prachtige Nederland te bieden heeft.

Bent u een golfliefhebber en op zoek naar een uniek weekendje weg? Dan hebben onze hotelpartners precies wat u nodig heeft!

  • Van der Valk Hotel Den Haag – Wassenaar (BurgGolf Westerpark) biedt een ideale locatie tussen stad en strand, met faciliteiten zoals gratis parkeergelegenheid en moderne gemakken. Hier kunt u niet alleen genieten van golf, maar ook van cultuur, strand en shopping trips.
  • Parkhotel Tjaarda, gelegen in de rustige Friese bossen bij Oranjewoud, biedt een oase van rust met luxe accommodaties en een culinaire ontdekkingstocht.
  • In ’t Schippershuis in Terherne kunt u genieten van de Friese wateren en lokale streekproducten in een sfeervol restaurant direct aan het water.
  • Golden Tulip Zoetermeer Den Haag is stijlvol en ideaal gelegen in het zakelijke district van Zoetermeer, met gemakkelijke toegang tot Den Haag en andere steden in de Randstad.
  • Hotel Restaurant Hoogeerd aan de Maas biedt een panoramisch uitzicht over het water en is een perfecte uitvalsbasis voor verkenningstochten door het land van Maas en Waal.
  • Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught is perfect voor een bezoek aan de historische stad ‘s-Hertogenbosch en biedt comfortabele accommodatie met uitstekende dinerfaciliteiten.
  • Strandhotel Vigilante ligt direct aan het IJsselmeer en biedt de mogelijkheid om te genieten van het strand en de natuurlijke omgeving van Makkum.
  • Hotel Umberto in Wijchen combineert een ontspannen sfeer met kwaliteit en culinair genieten, ideaal voor zowel zakelijke als recreatieve bezoekers.

Heeft u interesse in een compleet verzorgd golfarrangement?
Neem dan contact op met een van onze hotelpartners. Zij zullen niet alleen uw verblijf regelen, maar ook een starttijd op de BurgGolf golfbaan voor u boeken, zodat u zonder zorgen kunt genieten. Veel plezier!