Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke avond vol plezier met jullie vriendinnen? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie! Op zaterdag 2 september organiseren we de spectaculaire ‘Gooische Vrouwen Bingo’ bij BurgGolf Purmerend!

Deze avond belooft een feestelijke en gezellige gelegenheid te worden, waarbij jullie niet alleen kunnen genieten van elkaars gezelschap, maar ook kans maken op fantastische prijzen! Denk hierbij aan producten van gerenommeerde merken zoals: Douglas, Rituals, Guess, Michael Kors, schitterende sieraden, waardevolle cadeaubonnen en nog veel meer!

  • Datum: Zaterdag 2 september
  • Inloop: Vanaf 19:00 uur
  • Bingo start: Om 20:00 uur
  • Deelname kosten: 25,- p.p.

Om deel te nemen aan deze geweldige avond vol verrassingen, vragen wij jullie om je aan te melden via onderstaand aanmeldformulier of stuur een e-mail naar: gooischevrouwenbingo@outlook.com

Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol! We kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen bij BurgGolf Purmerend voor een avond vol gezelligheid!

Zorg ervoor dat je erbij bent en wie weet ga jij naar huis met een fantastische prijs!

Aanmelden evenement

Meld je via het onderstaande formulier aan voor dit evenement!

    Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.