Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke avond vol plezier met jullie vriendinnen? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie! Op zaterdag 4 november organiseren we de spectaculaire ‘Gooische Vrouwen Bingo’ bij BurgGolf Sint Nyk!

Deze avond belooft een feestelijke en gezellige gelegenheid te worden, waarbij jullie niet alleen kunnen genieten van elkaars gezelschap, maar ook kans maken op fantastische prijzen! Denk hierbij aan producten van gerenommeerde merken zoals Douglas, Rituals, Guess, Michael Kors, schitterende sieraden, waardevolle cadeaubonnen en nog veel meer!

Hier zijn de belangrijke details die je niet wilt missen:

Datum: Zaterdag 4 november
Inloop: Vanaf 19:00 uur
Bingo start: Om 20:00 uur
Deelname kosten: 30,- p.p.

Om deel te nemen aan deze geweldige avond vol verrassingen, vragen wij jullie om je aan te melden via: gooischevrouwenbingo@outlook.com

Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol! 🎟️

Vooraf iets eten? Wij serveren Oma’s stoofpotje voor 17,50,- p.p.

Reserveren voor het diner kan via: 0513 498 032 of via events.sintnicolaasga@burggolf.nl

 

We kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen bij BurgGolf Sint Nyk voor een avond vol gezelligheid! Zorg ervoor dat je erbij bent en wie weet ga jij naar huis met een fantastische prijs!