Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

NGF Under 12 Jeugd

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober staat BurgGolf De Haverleij in ’s-Hertogenbosch in het teken van een heuse jeugdinterland van de NGF Jeugd Under 12: Nederland – België!

Op deze dagen gaan de 10 sterkste jeugd golfspelers van ieder land het tegen elkaar opnemen in een drietal verschillende spel disciplines. Na het verkennen van de baan op vrijdag wordt er op zaterdagochtend een 18-holes “four ball better ball” ronde gelopen, gevolgd door een 9-holes “Foursome” ronde. De wedstrijdleiding is deze dagen in handen van Alex Kremer.

Op zondagochtend komen de spelers elkaar, tot slot, tegen in een individuele 18-holes single wedstrijd. Op zondagavond is dan uiteindelijk duidelijk of het Wilhelmus zal klinken voor deze getalenteerde jeugdspelers. Wij wensen ze heel veel succes en plezier! Komt u ze ook aanmoedigen?