Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Vergeleken met andere kijksporten zoals tennis, voetbal of basketbal, lijkt golf misschien de rustige van de groep: spelers genieten van lange, rustige wandelingen buiten, mooi geperste chino’s en veel focustijd. Full Swing bewijst echter dat als het om de professionele sporten gaat, er niets boven de high-stakes, ultra competitieve wereld van golfen gaat…

Waar gaat Full Swing over?
Full Swing is een documentaireserie die een groep professionele golfers volgt tijdens een afmattend competitieseizoen, inclusief de PGA-tour en (voor de allereerste keer) alle vier van de belangrijkste golfkampioenschappen: de Masters/Augusta National, PGA Championship, US Open en Open Championship. Naast het documenteren van hun mislukkingen en overwinningen op de baan, graaft de serie dieper in het persoonlijke leven van enkele van de meest getalenteerde golfers in het spel – hun families, rivaliteit en een indrukwekkende hoeveelheid drama.

Welke golfers are in full swing?
De serie volgt professionele golfers Jordan Spieth, Justin Thomas, Collin Morikawa, Brooks Koepka, Scottie Scheffler, Ian Poulter, Rory McIlroy, Dustin Johnson, Tony Finau, Matt Fitzpatrick, Sahith Theegala, Joel Dahmen, Mito Pereira en Cameron Young.

Wanneer gaat Full Swing in première?
Full Swing gaat in première op Netflix op 15 februari.