Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Jelle Brouwer zal herinnerd worden als de oprichter van BurgGolf en een van de eersten die in Nederland de commerciële mogelijkheden van golf inzag. Ook als mens zal hij  herinnerd worden. Door mensen die hem gekend hebben wordt hij omschreven als eigenzinnig, charmant en als iemand die het leven heeft geleefd.

Combinatie bedrijfsleven en golf
Lodewijk Klootwijk, directeur van de NVG: ‘Jelle Brouwer was mijn werkgever toen ik als student bij BurgGolf werkte. Door de komst van BurgGolf heeft de golfbranche een enorme boost gekregen. Jelle had het idee opgevat om het bedrijfsleven een plek te geven op de golfbaan via een bedrijfslidmaatschap op kwalitatief hoogwaardige banen. En tot de dag van vandaag heeft Nederland het hoogste percentage bedrijfslidmaatschappen van Europa. Zijn visie heeft ons allemaal geholpen. Daarbij was Jelle een bijzonder mens. Ik werd altijd blij van een ontmoeting met hem. Zonder Jelle is de wereld een stuk saaier.’