Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Wij zijn blij om aan te kondigen dat BurgGolf een partnerschap is aangegaan met Links2Golf als een van hun Preferred Access Clubs. Dit betekent dat BurgGolf Clubleden en BurgGolf LoyalTee Clubleden vanaf nu met korting een Links2Golf lidmaatschap kunnen afsluiten. Daarmee ontvangen zij kortingen tot wel 50% op greenfee bij aangesloten golfbanen in Noord-Amerika, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en 53 andere landen.

Wilt u meer informatie over de de golfclubs en golfbanen die aangesloten zijn bij Links2Golf? U kunt hier de volledige lijst bekijken.

Wilt u een lidmaatschap afsluiten bij Links2Golf zodat u gebruik kunt maken van de greenfee kortingen bij deze banen? Vraag dan als BurgGolf Clublid of BurgGolf LoyalTee lid om het inschrijfformulier bij de receptie of gebruik de link onder dit bericht. Hiermee ontvangt u de korting op het Links2Golf lidmaatschap. Wij wensen u veel plezier op deze golfbanen tijdens uw vakanties en reizen!