Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

De jaarlijkse BurgGolf Marshal Cup is weer terug op de wedstrijdkalender bij BurgGolf en vond dit jaar plaats op de mooie baan van BurgGolf De Purmer in Purmerend. Met prima weersomstandigheden kijken wij terug op een dag vol golf, gezelligheid, elkaar ontmoeten én kennis uitwisselen. 

Want die kennis is belangrijk: de marshals zijn verantwoordelijk voor het handhaven van de regels, het bevorderen van de veiligheid en het ondersteunen van golfers op een golfbaan. Ze dragen bij aan een soepel spelverloop en helpen bij het voorkomen van vertragingen en incidenten.

De volgende editie van de Marshal Cup zal in 2024 plaatsvinden op BurgGolf De Haverleij, natuurlijk ontvangen alle BurgGolf marshals daar tijdig bericht over. Lijkt het u ook leuk om marshal te worden? Neem dan contact op met uw baanmanager.