Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op vrijdag 4 oktober 2024 organiseren we de negende editie van het jaarlijkse Net4kids golfevent op BurgGolf Golfresort de Purmer in Purmerend.

We nodigen je van harte uit om dit jaar (weer) mee te spelen!

Golfen en een verschil maken
Naast een mooi golfprogramma kun je volop netwerken en deelnemen aan een loterij met leuke prijzen. Jouw deelname aan de golfdag betekent voor de kinderen in onze projecten het verschil tussen kansarm en kansrijk. Doe mee met je bedrijf en we zorgen samen dat ze kansrijk worden. Samen maken we een wereld van verschil. Hoe meer deelnemers we mogen verwelkomen, hoe groter de opbrengst, hoe meer jongeren we een toekomst kunnen bieden.

Flights
Een flight met vier deelnemers kost € 1.650. Voor dit bedrag kun je rekenen op een sportieve dag op een prachtige golfbaan, met goed gezelschap en lekker eten in een aangename ambiance. Een enkele deelname is ook mogelijk en kost €450.

Sponsormogelijkheden
Om de inkomsten uit de flights en loterij geheel ten goede te laten komen aan de kinderen in de projecten hebben we ook een sponsor programma voor maximale visibility bij de aanwezigen. Wil jij sponsor worden van de Net4kids Golfdag? Graag zouden we de volledige catering, alle prijzen voor de winnaars, de baanvlaggen en de give-aways gefinancierd willen krijgen zodat de inkomsten volledig naar het project gaan. Jouw bedrijfslogo komt op alle online en offline communicatie over de Net4kids golfdag, en op/rond de golfbaan is het mogelijk eigen banners te plaatsen.

Nadere informatie omtrent alle sponsormogelijkheden bespreken we graag persoonlijk met jou. Neem hiervoor contact op met Anne-Marijn.

Ricardo Veldman
Golfpro Ricardo (sinds dit jaar PGA Professional) is 22 jaar en speelt al jarenlang nationale en internationale toernooien, waaronder het EK. Zijn grootste overwinning is ‘Het Nederlands kampioenschap Strokeplay’ voor de jeugd. Naast het zelf spelen wil hij ook graag zijn passie overbrengen op andere beginnende en verder gevorderde golfers en ze verder begeleiden tot het worden van een betere speler. Lukt het jou, om tijdens de Net4kids golfdag, Ricardo te verslaan bij de Neary? Bekijk hier zijn korte video.

Aydan Verdonk

Aydan is 26 jaar en professioneel golfer met een missie! Met zijn 1,92 m en het postuur van een nachtclubbewaker is het niet gek dat Aydan met zijn sensationele drives de aandacht naar zich toetrekt als de bal 300 meter door de lucht vliegt.

Na heel wat overwinningen op zijn naam te hebben is zijn sportieve hoogtepunt, tot nu toe, het verkrijgen van een wildcard voor de KLM Open. Aydan is bezig de top te bestormen en komt de golfers op de Net4kids golfdag wat extra uitdaging bieden.

Iron Shirt of Golf

Iron shirt Golf

Ontspannen golfen onder alle omstandigheden? Wil je steeds vaker de ballen slaan waarvan je weet dat je het kúnt? Leer de absolute nr. 1 mentale BASISvaardigheid en neem jouw swing ontspannen & succesvol mee naar de baan. Ontdek dat de grootste vijand van je spelplezier en consistentie niets te maken heeft met techniek en leer op eenvoudige wijze relaxter en stabieler te spelen zonder gesleutel aan je swing. Ervaar dat mentale training niet zweverig is, maar concreet, praktisch, begrijpelijk en meteen toepasbaar.

Deelnemen?

Meld je dan aan bij Net4Kids via Anne-Marijn.