Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Het NGF familietoernooi staat garant voor lachende gezichten en een bijzondere sfeer! Bent u BurgGolf De Berendonck Clublid? Meld u dan nu aan voor het het NGF Familietoernooi! Want wat is er nou mooier dan golfen met uw zoon of dochter, met uw vader of moeder, broer of zus? Of misschien wel met uw kleinzoon of -dochter? Alle generaties van een club samen op één dag, dat gebeurt bijna nooit!

Wat het NGF Familietoernooi extra bijzonder maakt, is dat we niet alleen met familieleden een leuke dag beleven, maar tegelijkertijd geld inzamelen voor het goede doel. Vijf jaar lang was het Jeugdfonds Sport & Cultuur dit goede doel van het NGF Familietoernooi, waar we in al die jaren geweldige geldbedragen voor hebben opgehaald.

Komend jaar gaan we een nieuw doel steunen, en wel Plan International. Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben. Plan International voert projecten uit in ruim 75 landen in Afrika, het Midden-Oosten, Azië, en Latijns-Amerika, zodat meisjes kunnen leren, zich kunnen ontwikkelen, voor zichzelf leren opkomen en hun eigen beslissingen leren te nemen.

Spelvorm

De spelvorm voor de voorronden op de golfclubs is greensome stableford. Er wordt gespeeld in twee categorieën met het volgende criterium voor de gezamenlijke handicap:

1)    18 holes bruto
2)    18 holes netto

Iedere speler moet in het bezit zijn van een officiële handicap. Beide spelers slaan op elke hole af en bepalen vervolgens met welke bal zij de hole uitspelen. De speler van wie de bal niet is gekozen, slaat de tweede slag en vervolgens slaan de spelers om beurten.

Nationale finale

De nationale finale wordt gehouden op zondag 8 oktober 2023. De beste 20 winnende koppels van elke handicapcategorie plaatsen zich voor deze finale.

Alle wedstrijden in de voorrondes moeten voor de finale worden gespeeld. Direct daarna wordt bekendgemaakt welke koppels uitgenodigd worden voor de finale. Zij worden door de NGF geïnformeerd over de verdere gang van zaken.

De winnaars van de finale worden getrakteerd op een dag golfen met een pro uit Golf Team Holland!

Inschrijven

Meer informatie en inschrijven voor het NGF Familietoernooi (alléén voor BurgGolf De Berendonck Clubleden) kunt u hier!
Veel golfplezier!