Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober was het dan zover, BurgGolf De Haverleij in ’s-Hertogenbosch stond in het teken van een heuse jeugdinterland van de Jeugd Under 12: Nederland – België!

Op deze dagen gingen de 10 sterkste jeugd golfspelers van België en Nederland het tegen elkaar opnemen in een drietal verschillende spel disciplines.

Na het verkennen van de baan op vrijdag werd er op zaterdagochtend een 18-holes “four ball better ball” ronde gelopen, gevolgd door een 9-holes “Foursome” ronde. De wedstrijdleiding was deze dagen in handen van Alex Kremer.

Op zondagochtend kwamen de spelers elkaar, tot slot, tegen in een individuele 18-holes single wedstrijd. Op zondagavond was het duidelijk dat het Wilhelmus niet ging klinken voor onze Nederlandse getalenteerde jeugdspelers. Gefeliciteerd België U12! Het team van @golfbelgium heeft zondag dan ook op BurgGolf De Haverleij de interland Nederland-België gewonnen.
De eindstand: 8,5-11,5. ➡️ golf.nl/ngf-wedstrijden