Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Nomineer uw favoriete BurgGolf marshal!

Ook dit jaar organiseert de Nederlandse Golf Federatie (NGF) de ‘Marshal van het jaar 2023’. Het is dus nú het moment om uw favoriete BurgGolf marshal in de schijnwerpers te zetten en zo hun inzet en enthousiasme te waarderen! 

Waarom zijn onze marshals zo speciaal?
Onze marshals zijn veel meer dan alleen gastheren en gastvrouwen op de golfbaan; ze vormen de spil voor de vlotte voortgang van het spel en zijn de bewakers van de veiligheid en het welzijn van de spelers op de baan. Elke marshal voegt een unieke touch toe aan hun rol en draagt bij aan wat BurgGolf zo bijzonder maakt.

Waarom deze verkiezing?
De NGF wil samen met alle golfclubs in Nederland erkenning en waardering tonen voor de marshals in Nederland. Deze verkiezing vergroot het begrip van de cruciale rol die marshals spelen bij het ondersteunen en bevorderen van de golfsport in ons land.

Doe mee en nomineer uw favoriete marshal!
Als u van mening bent dat er een marshal op uw BurgGolf golfbaan is die de titel ‘Marshal van het Jaar 2023’ verdient, aarzel dan vooral niet en nomineer hem of haar! Bij het beoordelen van de ideale marshal worden criteria zoals motivatie, enthousiasme, uitstraling, ambassadeurschap en bijzondere prestaties in beschouwing genomen.

Hoe kunt u uw favoriete marshal nomineren?
Laat het weten aan uw eigen baanmanager, loop even langs of stuur een e-mail en vergeet natuurlijk niet te vertellen waarom! Hij of zij zal alle inzendingen verzamelen en deze vervolgens naar de NGF sturen.

Alvast hartelijk dank voor uw nominatie!