Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

De gemeente Purmerend en BPD willen bijdragen aan een oplossing voor het huidige tekort aan woningen in Purmerend en de regio. Staatsbosbeheer wil hierbij haar expertise op het gebied van natuur en recreatie inzetten. Samen willen zij investeren in meer betaalbare, duurzame woningen in combinatie met een groene, gezonde omgeving en een aantrekkelijke buitenruimte met meer natuur en een groter Purmerbos. Onderdeel van de plannen is ook de toekomst van de golfbaan De Purmer.

Afgelopen maanden hebben er verschillende wisselingen plaatsgevonden in het bestuur en de ambtelijke top van gemeente Purmerend. Hierdoor zijn enkele vraagstukken rond de oostflank nog niet goed besproken en is meer tijd nodig om de plannen verder uit te werken. Dit betekent helaas dat de planning uitloopt. Er wordt gewerkt aan een nieuwe planning. Meer hierover op de website van de gemeente Purmerend: https://oostflankpurmerend.nl/.