Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op vrijdag 24 mei 2024 organiseert Parkinson2Beat een golfwedstrijd voor het goede doel op de golfbaan van BurgGolf Westerpark. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen!

Deze dag draait geheel om het plezier in golfen, gecombineerd met het ondersteunen van onderzoek naar Parkinson en het bevorderen van sportdeelname onder mensen met deze aandoening.

Speelt u ook mee? De kosten voor deelname aan dit evenement zijn 40,- voor de 9-holes wedstrijd en 50,- voor de 18-holes wedstrijd. Leden van BurgGolf Westerpark hoeven geen ronde van hun clublidmaatschap af te schrijven. BurgGolf sponsort de greenfee voor dit event als bijdrage.

Uw deelname omvat een complete dag, inclusief de golfwedstrijd, ontvangst met koffie en thee, appeltaart met slagroom, een lunchpakket met twee luxe broodjes, drankjes, een candy bar, vers fruit en een borrelsnack na afloop van de wedstrijd. Al deze extra’s zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op de website van Parkinson2Beat. Doe mee en draag bij aan het verbeteren van het leven van mensen met Parkinson!

Parkinson2Beat is een organisatie die sportevenementen organiseert om zowel plezier als saamhorigheid te bevorderen, en tegelijkertijd geld inzamelt voor belangrijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson. Aan het einde van elk jaar wordt de opbrengst gedoneerd aan ParkinsonNL, ter ondersteuning van hun inspanningen om oplossingen te vinden en Parkinson-patiënten te ondersteunen.

De doelstellingen van Parkinson2Beat zijn duidelijk en inspirerend: het toegankelijker maken van sport voor mensen met Parkinson, met als doel de voortgang van de ziekte te vertragen en de levenskwaliteit te verbeteren. Daarnaast streven zij ernaar bewustwording te creëren over de positieve effecten van sport en beweging voor Parkinson-patiënten, en fondsen te werven voor fundamenteel onderzoek in samenwerking met de Parkinson Alliantie.