Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Wij brengen u graag op de hoogte van enkele belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot de aanstaande renovatie van onze keuken. Deze werkzaamheden zullen enkele aanpassingen met zich meebrengen, maar we doen ons best om de overlast voor u als gast tot een minimum te beperken.

BurgGolf Haverleij - 's Hertogenbosch ingang

Golfbaan blijft open
Allereerst willen wij benadrukken dat onze golfbaan gedurende de gehele renovatieperiode operationeel blijft. We hopen dat het weer gunstig zal zijn zodat u uw geplande speeltijden kunt blijven spelen. De commissiewedstrijden, waaronder die voor de senioren, dames, heren en Par-3, gaan dan ook onverminderd door.

Op 1 november restaurant Kingfisher gesloten
Op 1 november verhuist het restaurant naar de “Arnold Palmer zaal” en is het restaurant gedeelte volledig gesloten. Wel bent u natuurlijk van harte welkom op de golfbaan, de oefenfaciliteiten, de driving range en natuurlijk ook bij de receptie. Hier kunt u ook flesjes drinken en candy-bars aanschaffen voor in de baan.

Aangepast assortiment
Vanaf 2 november blijven we koffie, frisdranken, wijn en bier aanbieden zoals gebruikelijk. Diners zijn helaas niet beschikbaar, en we onderzoeken momenteel alternatieven voor de lunch. Vanwege de renovatie van de keuken, inclusief de afwasfaciliteiten, hebben we beperkte mogelijkheden om gerechten te bereiden en af te wassen. We streven er natuurlijk wel naar om onze tijdelijke eetgelegenheid zo gastvrij mogelijk te maken.

Aangepaste openingstijden
Het aantal zitplaatsen in het tijdelijke restaurant kan iets beperkter zijn dan u van ons gewend bent. We vragen om uw begrip als we niet altijd een gereserveerd gedeelte kunnen garanderen voor bijvoorbeeld uw wekelijkse commissiewedstrijden. We zullen regelmatig updates delen via onze sociale mediakanalen en Mijn.BurgGolf om u goed op de hoogte te houden. Als u vragen heeft over deze veranderingen, aarzel dan niet om ons aan te spreken.

Aangepaste openingstijden in november
Tot slot willen we u informeren over aangepaste openingstijden voor de maand november:

We kijken uit naar de verbeteringen die deze renovatie met zich mee zal brengen en doen ons best om deze periode van verandering zo soepel en aangenaam mogelijk te maken. Hartelijk dank voor uw begrip!