Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

TUI Golfreizen en BurgGolf zijn een landelijke samenwerking aangegaan met als doel golfers kennis te laten maken met de mogelijkheden van TUI Golfreizen. De aftrap vond plaats met een stralende zon bij BurgGolf Sint Nyk, waar de TUI Buggybar voor het eerst te vinden was. Onder begeleiding van enthousiaste hostessen van TUI werden de gasten verwend met heerlijke mediterrane hapjes en drankjes, terwijl ze uitleg ontvingen over de diverse mogelijkheden en voordelen van TUI Golfreizen.

Met TUI Sports is het boeken van uw golfreis eenvoudig en flexibel. Uw reis is altijd inclusief vlucht, greenfees, verblijf en privétransfer of huurauto. Geen verplichte pakketten met vastgestelde banen, maar volledige vrijheid om de gewenste golfbanen te kiezen op de gewenste dagen en tijden. Voeg gemakkelijk extra’s toe, zoals een extra greenfee, (golf)bagage of buggy. U heeft een ruime keuze aan hotels, waaronder de gerenommeerde TUI-hotels van RIU, Robinson en TUI Blue. Alle hotels bevinden zich op korte afstand van de golfbanen of direct aan de golfbaan. Bovendien biedt het boeken van een pakketreis bij TUI extra zekerheid dankzij de TUI-garanties.

De komende weken zal de TUI Buggybar te vinden zijn op alle BurgGolf golfbanen, op de zaterdag samen met een hostess van TUI.

Zaterdag 17 juni – BurgGolf De Haverleij – Den Bosch
Zaterdag 24 juni – BurgGolf De Purmer – Purmerend
Zaterdag 1 juli –  BurgGolf De Berendonck – Wijchen
Zaterdag 8 juli – BurgGolf Gendersteyn – Veldhoven
Zaterdag 15 juli – BurgGolf Westerpark – Zoetermeer

Meer informatie over de TUI golfreizen kunt u hier vinden: www.tui.nl/sports/golf/. Daarnaast is het ook mogelijk om bij het reisbureau of de zelfstandige reisadviseurs van TUI at Home persoonlijk advies te ontvangen en een golfreis op maat te laten samenstellen.