Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Met de donkere dagen in aantocht, is het hoog tijd voor knusse gezelligheid en spelletjes! Bij BurgGolf De Berendonck liggen de gezelschapsspelletjes klaar. Wie daagt u uit voor een spelletje?

BurgGolf De Berendonck spelletjes tijd

Op de grote tafel voor de receptie liggen allerlei gezelschapsspellen, voor jong en oud. Of u nu van bordspellen, kaartspellen of dobbelspellen houdt, er is voor iedereen wat leuks bij. Pak gewoon een spelletje, roep uw vrienden en familie erbij en begin met spelen!

Op zaterdag 18 november organiseren Meie en Dichanne van Team BurgGolf De Berendonck een gezellige pubquiz. U kunt uzelf alvast inschrijven en een team vormen met vrienden, familie en natuurlijk uw golfmaatjes. Wie weet wordt u wel de BurgGolf De Berendonck pubquiz kampioen! Test uw kennis terwijl er een lekkere bittergarnituur wordt uitgedeeld in ons gezellige clubhuis. Of u nu een quizexpert bent of gewoon zin hebt in een leuke avond uit, iedereen is welkom.

Mis de pubquiz niet, maar vergeet niet om op een andere dag gewoon langs te komen om een spelletje te spelen!