Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BurgGolf Purmerend vanuit de lucht

80 beschikbare hotelkamers in gebruik

Inmiddels zijn alle 80 beschikbaar gestelde hotelkamers van BurgGolf Purmerend in gebruik genomen door vluchtelingen uit Oekraïne. De opvang uit het oorlogsgebied van voornamelijk vrouwen en kinderen wordt gecoördineerd door de gemeente, de veiligheidsregio en de politie.

Hartverwarmende reacties

De hartverwarmende reacties van onze gasten zijn overweldigend. Vrijwilligers staan dag en nacht klaar en daar mogen wij heel erg trots op zijn. Ook trots zijn wij op de uitstekende samenwerking met de gemeente Purmerend die de opvang in ons hotel op dagelijkse basis organiseert.

Doneren van spullen en goederen

Wij ontvangen heel veel vragen over het doneren van spullen en goederen. In goed overleg is gekozen voor coördinatie en inzameling door de gemeente. Zij zorgen ervoor dat de gedoneerde spullen gedistribueerd worden naar de mensen die het nodig hebben binnen de regio.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne? Dan kunt u terecht op een speciale website van de gemeente Purmerend.