Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Ontzettend trots zijn wij op Isabeau Ruiter, golfprofessional op BurgGolf Westerpark bij de Westerpark Golf Academy. Zij is daar al geruime tijd een zeer geliefde golf ‘juf’ voor onze jongste golfers. Haar enthousiasme is aanstekelijk en dat heeft ook journaliste Miriam Mars van Golfvrouw bereikt. Een interview kon dus niet uitblijven!

Isabeau Ruiter, Golfprofessional BurgGolf Westerpark - Westerpark Golf Academy

Waarom golf jij eigenlijk? Wat was voor jou de reden om te beginnen? Journalist en golfster Miriam Mars van Golfvrouw.nl is op zoek naar jouw verhaal! In deze aflevering is aan het woord Isabeau Ruiter, golfprofessional op BurgGolf Westerpark bij de Westerpark Golf Academy. 

Deze keer een iets andere aflevering van stokje doorrr. Deze keer een van de jongste vrouwelijke golfpro’s van Nederland. Isabeau. Als kind raakte ze verslaafd aan het spelletje. Inmiddels geeft ze zelf enthousiast les. Het liefst aan kinderen. Wat een mooie ambassadeur voor de golfsport: een jonge vrouw die haar liefde voor het golfen over wil brengen aan de volgende generatie.