Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Afgelopen vrijdag vond de BurgGolf Relatiedag 2023 plaats bij BurgGolf De Berendonck in Wijchen. Het was een spectaculaire en zonovergoten dag vol golf, uitdagende activiteiten, heerlijke hapjes en drankjes en vooral veel plezier. Met dank aan het uitstekende team van BurgGolf De Berendonck en de genereuze ondersteuning van diverse business partners, was deze dag een groot succes!

BurgGolf Business Clubleden en Business Partners vanuit het hele land stroomden samen op de golfbaan van BurgGolf De Berendonck om deel te nemen aan dit jaarlijkse evenement. De deelnemers werden verwelkomd met stralend weer en een sfeer vol energie. De dag begon met heerlijke koffie en thee van Mocca D’or en een welkomstwoord van Wim van Middelaar, baanmanager van De Berendonck. Daarna startte de 18-holes golfwedstrijd door middel van een shotgunstart.

Maar de BurgGolf Relatiedag was veel meer dan alleen golf. Er werden ook uitdagende challenges georganiseerd. Van de putting challenge met een twist tot het rijden met een Ezi Tourer, elke activiteit zorgde voor een gezonde dosis competitie en plezier.

Tijdens de dag werden de deelnemers verwend met heerlijke hapjes en drankjes, mogelijk gemaakt door een aantal van onze gewaardeerde business partners. Sligro Food Group, Koffiebranderij Mocca d’Or, EziGolf, Royal Swinkels Family Brewers, The Coca-Cola Company, Remia C.V., All Office Kuipers, TUI, Farm Frites, Smeding Groenten en Fruit, Slagerijen Kaldenberg, Smit Vis en ACM Products BV leverden hun bijdrage om ervoor te zorgen dat iedereen kon genieten gedurende de dag.

“Het was een fantastische dag vol golf, hapjes, drankjes, elkaar ontmoeten en gezelligheid,” zei een enthousiaste deelnemer. Sam van Eeghen, directeur van BurgGolf: “We zijn dankbaar voor de inzet van het team van BurgGolf De Berendonck en de steun van onze gewaardeerde business partners. Deze dag heeft ons niet alleen samengebracht, maar heeft ook weer nieuwe kansen en samenwerkingen mogelijk gemaakt.”

De BurgGolf Relatiedag 2023 markeert het begin van de zomer op BurgGolf en daarmee ook de tweede helft van een reeks BurgGolf Business Events die zullen plaatsvinden op de 6 verschillende BurgGolf-golfbanen. Het BurgGolf-team kijkt ernaar uit om alle deelnemers en nieuwe gezichten te verwelkomen op deze inspirerende evenementen, waar zakelijk succes en plezier hand in hand gaan!