Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Tijd voor een verfrissende boodschap: drink voldoende en op tijd water. En geniet van de verfrissende raketjes in de baan dit weekend! 🍦🚀⛳️

We kennen het allemaal: je slaat geweldige ballen, maar opeens gaat het iets minder. Vaak denken we dat dat komt door concentratie, maar vaker is een gebrek aan vocht de boosdoener… Hier dan ook een goede tip van de golfpro’s: neem een paar slokken water op elke hole of drink iets meer om de twee holes. Voldoende vocht zorgt ervoor dat je spieren soepel bewegen en vermindert zelfs de plotselinge trek in een snack.

Onze marshals hebben met warm weer altijd extra water bij zich. Ze kunnen helaas niet overal tegelijk zijn, maar als je ze ziet rondrijden, aarzel dan niet om te zwaaien en te vragen om een refill van je waterfles!