Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

TUI Golf en BurgGolf versterken de banden door uitbreiding van hun samenwerking in 2024 na een veelbelovende start in 2023.

Purmerend, 6 maart ’24,  TUI Golf en BurgGolf zetten hun succesvolle samenwerking voort na een veelbelovende start in 2023. In het afgelopen jaar zagen we een reeks succesvolle evenementen en initiatieven die golfers van alle niveaus samenbrachten op de BurgGolf golfbanen én daarbuiten met de golfreis bestemmingen in het buitenland. Met o.a. het hoofdsponsorschap van de Kingfisher Cup 2024 in het vooruitzicht beloven beide partijen een nog indrukwekkender jaar. TUI Golf zal daar een centrale rol in spelen bij het verrijken van de golfervaring met reisarrangementen en bestemmingen die iedere golfer aanspreken.

Dé golftour rond de BurgGolf golfbanen
De Kingfisher Cup is een golftour langs alle BurgGolf golfbanen om golfers van alle niveaus uit het hele land samen te brengen. Deze tour is een  belangrijk onderdeel van onze ambitie om een gastvrije gemeenschap te creëren voor iedereen die enthousiast is over golf. Dus of je nu net begint of al jaren op de baan te vinden bent, deze tour biedt je de kans om nieuwe golfers te ontmoeten, van elkaar te leren en het enthousiasme voor de golfsport te delen.

De samenwerking in 2024
“In 2023 hebben we gezien dat de samenwerking tussen BurgGolf en TUI Golf unieke ervaringen opleverde voor onze gasten en leden” vertelt Eline Dujardin, Manager Marketing, Sales en Events bij BurgGolf Holding. “Geïnspireerd door dit succes, gaan we in 2024 onze samenwerking verder verdiepen, met nog meer kansen om onze gasten en leden te trakteren op speciale TUI momenten op én rond de golfbaan.”

Reinier Boss, Product Manager bij TUI Golf, benadrukt: “Gedreven door het enthousiasme en de resultaten van het afgelopen jaar, kijken wij ernaar uit om onze reis met BurgGolf voort te zetten. De Kingfisher Cup 2024 vormt de rode draad van onze samenwerking; het gaat namelijk helemaal niet om alleen de winst, maar om het creëren van onvergetelijke momenten. Bovendien is dit de perfecte kans om golfers te laten kennismaken met de all-in-one golfvakanties die TUI aanbiedt.”

Op naar de tee-box!
Met de coördinatie van de Kingfisher Cup in de handen van Mark Peeters, Sales & Events van BurgGolf De Haverleij liggen de ambities voor 2024 hoog. “Wij kijken uit naar de 1e editie van de Kingfisher Cup die op BurgGolf Gendersteyn gepland staat en gaan er een mooie tour van maken,” stelt Peeters.”

Blijf op de hoogte
Om u regelmatig op de hoogte te houden van onze samenwerking en alle acties zullen wij regelmatig updates delen via de BurgGolf nieuwsbrieven, onze social media kanalen en Mijn.BurgGolf.nl. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!