Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Gisteren vond eindelijk de langverwachte Greenkeepers Revenge plaats bij BurgGolf De Purmer. Dit nieuwe event gaf de greenkeepers de kans om de golfers eens flink terug te pakken. Iets wat ze met volle overgave deden! 

Met een knipoog en de nodige ondeugendheid hadden de greenkeepers het golfparcours omgetoverd tot een waar lachfestijn. Ze plaatsten gekke obstakels en verrassende uitdagingen op de baan, waardoor de golfers voor de nodige hilarische momenten kwamen te staan. Van omgekeerde holes tot verstopte bunkers, het kon niet gek genoeg zijn.

De greenkeepers hadden de putting greens omgetoverd tot een doolhof van obstakels, hellingen en bochten, waardoor er veel gelachen werd en het publiek genoot van de grappige situaties. Ondanks de komische obstakels lieten de golfers zich niet uit het veld slaan. Ze namen de uitdagingen met een brede glimlach aan en lieten zien dat ze ook met een ‘beetje’ tegenslag prima kunnen golfen!