Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Het asfalt van de Westerweg tussen de Purmerenderweg en de Schakelweg is aan onderhoud toe. De gemeente Purmerend laat dit gedeelte van de Westerweg daarom opnieuw asfalteren. Vanaf dinsdag 30 mei 2023 start KWS Infra BV met de asfaltwerkzaamheden aan de Westerweg.

Wat gaat de Gemeente Purmerend doen?
De Westerweg is erg smal en ligt tussen twee sloten waardoor er geen ruimte is om grote wijzigingen aan te brengen. Wel worden de fietssuggestiestroken breder (rood asfalt) en zal de strook zwart asfalt smaller worden. Op deze manier wil de gemeente Purmerend de veiligheid voor fietsers en wandelaars verbeteren. De werkzaamheden worden uitgevoerd in 2 fases

De grens van de twee fases ligt tussen de entree van onze golfbaan en Westerweg 62 (oprit van appartementencomplex Westerzicht).

FASE 1 – Zuidzijde Westerweg
Vanaf dinsdag 30 mei is de Westerweg 3 weken gesloten voor doorgaand verkeer tussen de Purmerenderweg en de entree van onze golfbaan. Bestemmingsverkeer is wel mogelijk. Wij zijn bereikbaar via de Schakelweg.

FASE 2 – Noordzijde Westerweg
Vanaf half juni is de Westerweg 3 weken gesloten voor doorgaand verkeer tussen de Schakelweg en de entree van onze golfbaan. Wij zijn dan te bereiken via de Purmerenderweg.

De verkeershinder wordt tot een minimaal beperkt, maar op donderdag 8 juni tussen 07:00 en 10:00 zal de baan niet bereikbaar zijn.

De golfbaan zal dan ook op 8 juni pas om 10:00 uur opengaan.

Wij hopen dat de informatie duidelijk is, mochten er nog vragen zijn dan vernemen wij die graag.