Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beste leden,

De dagen worden korter, de temperaturen beginnen te dalen, dit betekend dat we richting het einde van het jaar gaan. Op zaterdag 9 december willen we jullie allemaal uitnodigen voor een gezellige kerstborrel om het golfjaar af te sluiten.

Om 19:00 uur zullen we verzamelen bij de receptie om de avond af te trappen. De kinderen zullen hierna onder leiding van Helmuth van Heel naar de par 3 baan vertrekken voor de “night golf” activiteit, wat de volwassenen gaan doen blijft nog even een verrassing.

Ondanks dat we nog niet het hele programma willen verklappen kunnen we wel vertellen dat de glühwein, warme chocomel, de borrelhapjes en marshmallows gedurende de avond verzorgd zullen worden door BurgGolf. Alleen de drankjes gedurende de avond zijn voor eigen rekening.

Inschrijven voor deze activiteit kan zoals gebruikelijk op uw persoonlijke Mijn.BurgGolf account, of middels een mail naar m.peeters@burggolf.nl. We kunnen op deze avond 120 leden ontvangen, dus schrijf je snel in!

Tot 9 december!

Team Haverleij