Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

De wereld van golf is altijd in beweging, net zoals onze samenwerking met UGolf International. Dit strategische partnerschap stelt ons in staat de speelervaring voor onze golfers te verbeteren en gezamenlijk belangrijke innovaties door te voeren.

BurgGolf Zomer Golf Clublidmaatschap 2024

Innovatie en samenwerking

UGolf brengt waardevolle ervaring en een gedeelde visie voor innovatie in deze samenwerking, wat cruciaal is voor het ontwikkelen van nieuwe methoden om golf aantrekkelijker en toegankelijker te maken. Daarom lanceren wij op 21 mei 2024 een exclusief ‘BurgGolf Zomer Golf Clublidmaatschap’.

Onbeperkt golfen deze zomer
Met het BurgGolf Zomer Golf Clublidmaatschap heeft u volledige toegang tot al onze golfbanen in de zomer van 2024. Wij hopen dat de maand oktober een heerlijk nazomerse maand wordt met volop golfdagen. Daarom hebben wij de maand oktober gratis toegevoegd aan het Zomer Golf Clublidmaatschap. Veel golfplezier!

Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven per startdatum:

  • Startdatum 1 juni: 650,- voor de volledige periode van 5 maanden (juni tot en met oktober)
  • Startdatum 1 juli: 495,- voor een periode van 4 maanden (juli tot en met oktober)
  • Startdatum 1 augustus: 325,- voor 3 maanden (augustus tot en met oktober)
  • Startdatum 1 september: 160,- voor de maanden september en oktober

Flexibiliteit voor alle golfers
Of u nu wilt genieten van een rustige, ontspannen ronde in de ochtendzon of juist een uitdagende qualifying ronde wilt spelen met familie, vrienden of collega’s: dit lidmaatschap biedt u de vrijheid om golf te beleven in de zomermaanden van 2024 zoals het u uitkomt.

Lees er hier alles over
Heeft u vragen of wilt u uzelf direct inschrijven? Dat kan hier. Wij kijken ernaar uit om u deze zomer op onze banen te verwelkomen, veel (golf)plezier!

Met vriendelijke groet,
Team BurgGolf