Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Het is weer zover, het mosselseizoen is aangebroken en ook bij BurgGolf kunt u nu genieten van de verrukkelijke Zeeuwse Mosselen! Mosselen zijn al jaren een geliefd product in Nederland, zo ook bij de 19e hole van BurgGolf Restaurant Kingfisher.

Het mosselseizoen loopt grofweg van juli tot half april. Wanneer dit seizoen begint, genieten we in Nederland met volle teugen van dit product. De Zeeuwse Mosselen die we bij BurgGolf serveren, worden zorgvuldig geselecteerd en zijn afkomstig uit de schoonste wateren van Zeeland. Deze schelpdieren gedijen goed in de Oosterschelde en de Waddenzee, waar ze zich voeden met de rijke voedingsstoffen uit het zeewater, wat resulteert in een heerlijk sappige en volle smaak. Wist u dat mosselen ook nog een uitstekende bron van eiwitten, vitaminen en mineralen zijn? Bovendien zijn ze caloriearm en bevatten ze gezonde omega-3 vetzuren die goed zijn voor het hart en de algehele gezondheid.

Wij serveren de mosselen op klassieke wijze: gekookt in een smaakvolle bouillon met verse groenten en kruiden, verse friet, een frisse salade en diverse sausjes. Bij mosselen past een wijn die goed samengaat met de zilte, frisse smaak van de schelpdieren. Over het algemeen zijn er verschillende wijnsoorten die goed bij mosselen passen, maar de meest populaire keuzes zijn de Sauvignon Blanc en de Portugese wijn Encantado. Eet smakelijk!